HISTOMER

Posted by Caroline in Verzorging on 18-05-2009

De ontdekking van Histomerische cellen in de Zwitserse Laboratoria te Genève hebben geleid tot een uitzonderlijk inzicht in de Celvermeerdering en Celvernieuwing. De Histomer Methode is een nieuwe aanpak in Gelaats- en Lichaamsverzorging gebaseerd op celvernieuwing. Hierdoor krijgen de cellen nieuwe energie om in betere conditie te blijven en externe agressoren te bestrijden. De aanwezigheid van Histomerische Cellen in de Histomer producten verhogen de werking van de actieve werkstoffen tot 5 maal. De Histomer Methode in combinatie met de 5 maal verhoogde werking van de actieve werkstoffen geven een snel en zichtbaar resultaatHistomer verschilt met alle andere merken doordat alleen Histomer gebruik maakt van deze gepatenteerde Zwitserse Methode. www.histomer.com

Comments are closed.