Welkom bij schoonheidssalon HET MINERAALTJE

Posted by Caroline in Verzorging on 10-06-2009

Via de site kunt u alvast een beetje kennismaken met mij, mijn visie en mijn behandelingen.

Om met U kennis te maken, nodig ik u graag uit te Gent, Ottergemsesteenweg 410.

Zowel ‘verzorging’ als ‘esthetiek’ hebben me altijd geboeid en zijn altijd aanwezig geweest in alles wat ik deed.

 

‘Een zeer persoonlijke aanpak van elke klant en elk probleem’, dat is mijn motto.

Daarvoor maak ik gebruik van kwalitatief hoogstaande producten, producten die hun effectiviteit op het gebied van probleemhuiden en anti-ageing reeds bewezen hebben. In mijn behandelingen probeer ik bovendien een goed evenwicht te bieden tussen een kwaliteitsvolle verzorging en een moment van relaxatie, zodat u met een professioneel verzorgd uiterlijk én een relaxed gevoel naar buiten kunt stappen.

Neemt u alvast een kijkje in mijn aanbod!

Indien u nog vragen hebt, mag u mij steeds contacteren op het nummer 0476 88 91 69

BTW nr: BE0865.762.810

 

Comments are closed.